onsdag 8 juni 2011

VECKOVILL.

Jag förstår att det är skönt för alla som jobbar med många helgdagar och lediga dagar. Men oj, vad svårt det blir att hålla reda på veckodagarna. Men jag lyckades iaf. komma rätt dag till KAF:s (anhörigföreningen ) medlemsmöte idag. Förutom vanliga mötesförhandlingar så fick vi en inf. om Kimilili, Kindas vänort i Kenya. Majlis Johansson som varit där 3 gånger, som representant för kommunen,, gav oss en stundvis känslosam inf. om livet och människorna där och om de hjälpprojekt som är på gång. Så intressant !!!! Vi får inte glömma att de har en hel del att tillföra oss här hemma också, så utbytet är inte på något sätt ensidigt. Vi vill gärna tro att vi i den moderna världen gör allt bäst, men även vi har mycket att lära.
Helgen tillbringade vi i lugn o ro, som de flesta helger numera. Förutom lördagen då det var det sista medlemsmötet för DHR ( de handikappades riksförbund ) den här terminen. Vi blev bjudna på ett program om Dan Andersson med både sång och berättelser från hans liv.
Nu är det verkligen sommar. Vågar man klaga på att det är för varmt ? Nej det gör jag nog inte ändå, för det kan vända till det sämre lika snabbt igen. Nu kommer vattenspridaren väl till pass. Egentligen är man ju dum som vattnar, för då blir det ju gräs att klippa. Men det är inget skönt att gå på en upptorkad gräsmatta. Barfota på en mjuk gräsmatta....... så skönt :-)
Nu är det bara att vänta på och se vad resten av veckan har att erbjuda.
Vi hörs..........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar