söndag 30 oktober 2011

NÅGOT NÄSTAN VARJE DAG.

Sedan jag skrev sist, för 1½ vecka sedan, har det varit någon aktivitet varje dag, förutom idag när jag bara slappat. Planen för dagen var att sätta saxen i tygbunten som väntar, men jag kom aldrig dit. Hur kan en hel dag gå, utan att man gör något vettigt ? Men de andra dagarna har jag fått bilen servad, med kamremsbyte, av Egon och Steffe har satt på mina vinterdäck. Två pärlor till som får stjärnor på himlavarvet :-)) Dessutom så har det varit ett styrelsemöte och en anhörigträff. Jag försöker fortfarande lyssna på kroppen och inte trötta ut mig, och tar små vilopausar då och då. Jag har unnat mig att vara lite bekväm och ätit ute eller köpt hem färdigmat de flesta dagar. Då har jag ju fått tid och ork till annat roligt.(Gillar att laga mat men inget kul att laga mat bara till sig själv)

Däremellan har jag tömt tvättunnan, tonat håret, gjort det sista utearbetet, kompletterat utbudet av presentkort , skrivet kallelser och inbjudan till DHR: s auktion och julfest, fått till en skrivelse om förbättrad anhörigvård (som blev antagen av KHR. YEEAAHH !!! ) och bakat några äpplekakor, som försvunnit som en avlöning, främst till den yngre generationen. Har också bakat de 16 fillimporna som jag ska ha till DHR:s auktion och till Julmarknaden i Horn. Nu fattas "bara" 12 mjuka pepparkakor och det sydda som jag måste komplittera. Det så kul !!!!

Jag har äntligen investerat lite till hemmet och till mig själv. Har knappt handlat något alls, sedan jag fick mitt cancerbesked. Tanken kom : Är det någon ide ? Och det var som om lusten och intresset för förnyelse och förändring försvann. Men i och med att jag köpte klänningen till bröllopet, så var det som om det släppte och plötsligt var det roligt att shoppa igen. Så nu har jag köpt en höj och sänkbar säng ( perfekt för lungsjuka ) och ny soffa med kuddar och tillbehör. ( Leveranstid 6 veckor. Fyyyy vad länge!!!!! Jag längtar redan. Tålamod är inte min grej ) Har också unnat mig lite nya kläder. köpte en röd lång tunika, (som man kan ha med leggings ) en väst med pälskant och 2 små koftor. Det fanns en brun och en antracitfärgad kofta och jag kunde inte bestämma mig. Så jag gjorde något jag aldrig gjort tidigare, tror jag iaf. Jag köpte båda två !!!! Skäms på mig !!!
Veckan som kommer blir lugn. Bara en grej inbokad i morgon. Då kanske jag lyckas att få saxen i tygbunten, som har legat och väntat så länge på mig.
Ha det bra VÄNNER !!! och fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv !!!!
Fick jag inte med ett ordspråk ändå. Hihi!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar